top of page
Lien&Tom - Feest - Sofie Fotografie -69_websize(1).jpg
“Op de dag van het feest hebben jullie ons werkelijk betoverd en meegesleept. En niet alleen ons, maar ook al onze gasten!"

fatma & Markus

Een muzikaal trouwfeest om nooit meer te vergeten

 

Het klinkt cliché, maar een trouwdag is één van de belangrijkste dagen van je leven. En wat is een trouwfeest zonder die goedgekozen en betekenisvolle nummers tijdens de ceremonie, een sfeervol swingende receptie, of een openingsdans om nooit te vergeten?

Net daarom, om jullie dag éxtra speciaal te maken, spelen we met veel plezier op jullie trouwfeest!

Of jullie nu willen swingen op de dansvloer of lekker willen ontspannen tijdens de receptie, wij zorgen voor de muziek die bij jullie past. Hebben jullie speciale verzoekjes voor nummers die jullie willen horen? Daar staan wij zeker en vast voor open!

We brengen daarnaast ook onze eigen professionele geluidsinstallatie mee, zodat jullie je nergens zorgen over hoeven te maken. Zo kunnen jullie helemaal ontspannen en genieten van de dag terwijl wij voor de muziek zorgen.

Hieronder lees je al iets meer over de opties, maar... elk trouwfeest is anders. Neem dus zeker gauw contact op met ons zodat we kunnen kijken hoe we jullie speciale dag het beste kunnen aanpakken.

Wij zeggen alvast met volle overtuiging 'ja!'
om jullie trouwfeest tot het mooiste feest van het jaar te maken.


ceremonie
SOPHIE-GWEN_0336.jpg

Tijdens de ceremonie van Gwen en Sophie.

Tijdens de ceremonie kiezen mensen er vaak voor om 2 à 3 nummers live te laten brengen. Dit doorbreekt de ceremonie en zorgt voor een persoonlijke toets, zeker als het gaat om nummers die voor jullie een bepaalde betekenis hebben, of jullie persoonlijke favorieten zijn.

Om je een idee te geven: onderstaande nummers brachten we al eerder tijdens trouwceremonies. Maar we staan er ook voor open om een (voor ons) nieuw nummer te brengen dat jullie graag op de ceremonie willen horen.
receptie
Tijdens de receptie kunnen we zorgen voor aangename achtergrondmuziek. Live-muziek op de receptie zorgt voor een heel fijne, gezellige sfeer. We houden er uiteraard rekening mee dat mensen willen bijpraten, en dat is voor ons geen enkel probleem! Wij blijven mooi op de achtergrond, en zorgen van daaruit voor die heerlijk swingende vibes.
Lien&Tom - Ceremonie - Sofie Fotografie -7.jpg
DSC7509.jpg
feest

Ook tijdens het (dans)feest kunnen we de muziek verzorgen. We kiezen dan voor wat meer uptempo en dansbare nummers in onze set. Een paar hits uit de jaren '80 of '90 om het feest te starten? Geen probleem! Wil je je openingsdans door ons laten spelen? Ook dat is mogelijk!
combinatie

Uiteraard kan je ons ook voor verschillende delen van je trouwfeest boeken. We kunnen bijvoorbeeld enkele nummers tijdens de ceremonie brengen en daarna de receptie verzorgen of het feest op gang trekken. Laat ons gerust weten wat jullie wensen en voorkeuren zijn, dan vertrekken we daarvan om een muzikaal trouwfeest te maken om nooit meer te vergeten.  

De openingsdans van Nele en Katrien

Bij Lien en Tom speelden we tijdens de ceremonie en de receptie

Foto's Nele en Katrien - Leendert De Vis
Foto's Lien en Tom - Sofie Fotografie

Toen we Sitting Duck in 2019 voor het eerst live en van dichtbij bij het Parcours d'Artistes in Chimay beleefden, waren we het er allebei meteen over eens: als we ooit zouden trouwen, zouden we jullie willen inhuren als band voor ons huwelijksfeest.Op de dag van het feest in 2022 hebben jullie, de drie sterke stemmen en de drie swingende mannen, ons werkelijk betoverd en meegesleept. En niet alleen ons, maar ook al onze gasten!We waren allemaal snel in de ban. Swingend, in een goed humeur en vol energie hebben we veel gedanst en feest gevierd. Er was voor elk wat wils. Van al onze vrienden kregen we weken later nog complimenten, die we bij deze willen teruggeven. Bedankt: jullie hebben van ons huwelijksfeest een magische en unieke ervaring gemaakt!

- Fatma & Markus
 

bottom of page